0 продукта

Симптоми и признаци

Симптоми от ръцете

Симптоми от ръцете: Това са всички симптоми при заболявания засягащи ръцете.

Симптомите от ръцете включват: зачервяване, посиняване, подуване, сърбеж, кожни промени, студени ръце, скованост, болка, оток, парестезии (чувство за изтръпване), тремор, уголемяване на ръцете.

Симптомите от ръцете могат да се предизвикат от: кожни заболявания, васкулит, фурункул, абсцес, панарициум, тромбофлебит, флеботромбоза, целулит, Лаймска болест, алергична реакция, лимфедем, миозит, травма, изгаряне, фрактура на кост, остеомиелит, болест на Пайджет, разтягане на сухожилие, възпаление на сухожилие, разкъсване на сухожилие, навяхване или изкълчване на става, мускулно пренапрежение, вибрационна болест, вегетативна полиневропатия, мускулна дистрофия тип Дюшен или Бекер, болест на Бюргер, Миастения гравис, дерматомиозит, лупус, артрит, подагра, склеродермия, болест на Паркинсон, феномен или синдром на Рейно, плексит, неврит, дискова херния, остеофити (шипове), мозъчен инсулт, инфаркт на миокарда, ангина пекторис (гръдна жаба), захарен диабет, наднормено тегло, бъбречна недостатъчност, сърдечна недостатъчност, алкохолизъм, наркотична зависимост, абстинентен синдром, гигантизъм, хипотиреоидизъм, хипертиреоидизъм, болест на Адисон, синдром на Даун, синдром на Търнър, прием на някои лекарства (кортикостероиди, МАО инхибитори, бета блокери) и други.

Типове (361)

В по широк смисъл (3)

Свързани симптоми (4)

Коморбидност (100)

Синоними симптоми (40)

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.1, 21 Гласа
Сподели в Facebook

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.