0 продукта

Симптоми и признаци

Остро настъпила хипомания

Остро настъпила хипомания: внезапно състояние, характеризиращо се с повишено настроение и енергия, повишена активност, намалени нужди от сън и грандомания, което трудно се разграничава от обикновеното щастие.

Остро настъпилата хипомания може да се дължи на:

  • Психични заболявания - биполярно разстройство, шизофрения.
  • Мускулно-скелетни увреждания -  тикове, синдром на Турет (Tourette syndrome).
  • Мозъчни увреждания - травма на темпоралния дял.
  • Други - злоупотреба с наркотични вещества, лекарствена интоксикация.

В по широк смисъл (7)

Свързани симптоми (2)

Коморбидност (92)

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 4.6, 137 Гласа
Сподели в Facebook

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.